Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

NIOD Low-Viscosity Cleaning Ester 240 ml

Vurderinger
Pris
425 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Low-Viscosity Cleaning Ester
p89943418
v89943419
NIOD
NOK
425
LVCE har en avansert bioteknologisk tilnærming til rengjøring av huden som er ulik de fleste renseprodukter vi finner i hudpleie i dag. Dette er et rensesystem som respekterer hudens barriere og talgproduksjon, og som renser huden grundig og fjerner alle rester av makeup i ett enkelt trinn.
Produktet inneholder ingen rensende planteoljer, såpestoffer eller vann, men benytter i stedet isolerte sukker- og avokadoestere for å fjerne alle spor av smuss og makeup med eller uten vann. Huden føles komfortabel og gjennomfuktet etter bruk, og teknologiene vil i tillegg virke som et leveringssystem for behandlingsprodukter som man påfører etter rens. Vegan.
Masser en generøs mengde på tørr hud. Skyll med lunket vann. Kan også brukes uten vann ved å påføre formuleringen på en bomullspad og stryke grundig over ansiktet.
Volum:
240 ml
Vekt:
360 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
EAN:
0769915150629

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser