Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

NIOD

I skjønnhetsbransjen er oppfatningen kraftigere enn virkeligheten, og det er derfor at merkevarer - spesielt de som går under funksjonell skjønnhet - prioriterer hva de sier fremfor det de gjør. Vitenskapen om hudhelse har utviklet seg enormt – det finnes svært avanserte teknologier som er kompliserte å forklare. Vår ydmykhet og utholdenhet har gjort det mulig for oss å skape NIOD med bare én forpliktelse - å være helt på kanten av vitenskapen uten å ta hensyn til merker, trender, kritikk og ord. Dette engasjementet betyr at NIOD alltid vil ha et veldig smalt publikum som setter pris på en genuin forpliktelse til ekte kvalitet og innovasjon - et publikum som ikke er inspirert av markedsførings- eller prisstrategier, men i stedet av sannhet og pålitelighet. “However narrow, I and we are very lucky to have this unique audience.” - Brandon Truaxe, Founder

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331