Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Infinity Filter Loose Setting Powder Light
Infinity Filter Loose Setting Powder Light
ONLY AT KICKS

Infinity Filter Loose Setting Powder Light

Linda Hallberg

Din nye hverdagshelt! Infinity Filter er et løst pudder på mineralbasis som gir huden din en myk, matt finish med naturlig glød.
279 kr
Light
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Infinity Filter Loose Setting Powder
p90182994
v90182995
Linda Hallberg
NOK
279

Omtaler

Rebecka | 02-07-2019
Ser utroolig fint ut på huden! Hadde vært et perfekt pudder, hadde det ikke vært for at det gir veeeldig flashback på bilder.
Synne | 06-05-2019
Ser veldig fint ut på huden både under øynene og i resten av ansiktet. Grunnen til at jeg bare gir den tre stjerner er fordi den har ekstrem "flash back" på bilder, spesielt under øynene uansett om du bruker svært lite. Men til hverdagen ser det kjempe fint ut på huden.
Glittergunn | 05-05-2019
Er enig med at pudderet faktisk virker som et utglattende "filter", for jeg har en fet hud med typisk store porer, og syns porene blir mindre synlige med Infinity Filter. Har alltid gått for et translucent pudder, men dette i fargen "medium" har jeg likt bedre. Liker også at det ikke er like matt som andre typer pudder, for det gir en finere, naturlig finish som likevel holder huden min oljefri i mange timer. I t-sonen syns jeg det er best å påføre pudderet med LH cosmetics sin Powder Puff, for det gir best filtereffekt.

Mer Informasjon

Din nye hverdagshelt! Infinity Filter er et løst pudder på mineralbasis som gir huden din en myk, matt finish med naturlig glød. Pudderets fuktighetsgivende egenskaper og dets finmalte og silkeglatte formula får det til å fiksere underlagskremen din uten å fremheve hudens tekstur. I stedet virker det utjevnende og minimerer synligheten av fine linjer og ujevnheter, akkurat som et filter!
Infinity Filter er et transparent pudder som fås i tre ulike nyanser. Én er transparent (Light), mens nyansene Medium og Deep inneholder et snev av pigment for å passe til ulike hudtoner. Disse to nyansene kan også bygges opp, og det betyr at de kan brukes som vanlig fikseringspudder eller gi deg mer dekning gjennom å legge på flere lag, enten over en underlagskrem eller rett på huden.
Påfør Infinity Filter med enten The Sponge, The Powder Puff eller Finishing Brush #310 for å få det beste resultatet. Innehåller 9 gram.
Available in
-Light
-Medium
-Deep
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331