Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Botanist Body Lotion

Botanist Body Lotion

Björk & Berries

En næringsrik bodylotion med myk og kremet tekstur som pleier og beskytter huden ved hjelp av bla økologisk linfrøolje som er rik på omega 3.
250 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Botanist Body Lotion
p89356477
v89356478
Björk & Berries
NOK
250

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En næringsrik bodylotion med myk og kremet tekstur som pleier og beskytter huden ved hjelp av bla økologisk linfrøolje som er rik på omega 3. – en svært aktiv fettsyre som har en antiinflammatorisk effekt. Bjørkeløvvann renser huden og bidrar til å gjenopprette hudens naturlige pH-balanse, og økologisk solsikke- og rapsolje styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere og tilfører fuktighet. Huden blir glatt og smidig.
Botanist er en duft inspirert av møtet mellom den dype skogen og en viltvoksende hage. Duften åpner med friske noter fra grønne, nyplukkede epler og solbærblader.
Hjertenoten vekker assosiasjoner til røkt svart te og hagelandskapet med sine grønne planter.
Botanist lander i en duft av trenoter, en påminnelse om barskogen som brer seg rundt omkring, og bunnoten vokser frem fra nykløyvd bjørkeved med undertone av maskulin vetiver og patsjuli.
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331