Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Blossom Lip Oil 8 ml
Blossom Lip Oil 8 ml
Blossom Lip Oil 8 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Blossom Lip Oil 8 ml

Linda Hallberg

Blossom Lip Oil fra Linda Hallberg er den beste fuktighetsgiveren for tørre lepper og neglebånd.
135,20 kr
169 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blossom Lip Oil
p90183530
v90183531
Linda Hallberg
NOK
135.2

Omtaler

Glittergunn | 05-05-2019
Kan brukes til lepper og neglebånd, men best liker jeg den som en næringsrik neglebåndsolje. Beholderen er praktisk så man bare kan rulle over neglebånd for perfekt mengde. Ekstra pluss for vakker flaske å ha stående på badet.
Tone | 26-11-2018
Jeg har bare brukt den på leppene så langt, synes den gjør jobben sin greit der. Gir en nydelig glans oppå leppestift eller annen leppefarge. For å fukte leppene derimot bruker jeg heller andre produkter, jeg synes ikke denne gir noe fuktighet i lengden. Men det er en fin, litt nostalgisk beholder, lett å ta med seg og dekorativ med blomsterbladene inni.
Mai | 04-10-2018
Dette er det eneste produktet fra Linda Hallberg som jeg ikke elsker. Denne får to stjerner av to grunner: Til leppene fungerer den ikke som fuktighetsgiver. Etter kort tid har den motsatt effekt og jeg må påføre Carmex eller annen leppepomade. Den kan minne om noen lipglosser som bare gir glans men som nesten får leppene til å føles tørrere ut etter kort tid. Den fungerer fint til neglebånd og til tørre flekker på hendene på vinteren, men til det formålet er den altfor dyr. Jeg kjøper ikke denne igjen, dessverre.

Mer Informasjon

Blossom Lip Oil fra Linda Hallberg er den beste fuktighetsgiveren for tørre lepper og neglebånd. Med næringsrik pasjonsfruktsolje og ekte kornblomst, etterlater den leppene fuktige, speilblanke og synlig fyldigere. Tips & Triks: Male leppene med våre multifunksjonelle makeuppenner Crayons, og toppe leppene med Blossom Oil for å transformere finishen fra matt til glossy. Om du heller vil grunne leppene med Blossom Oil, så får du både ultimat pleie og primereffekt. Er du fan av glød? Påføre Blossom Oil på kinnbenet for en magisk glow!
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331