Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Citrus Menthe Renewing Body Scrub 200 ml
Kampanje 20%

Citrus Menthe Renewing Body Scrub 200 ml

Estelle & Thild

Denne økologisk sertifiserte kroppsskrubben eksfolierer huden og gir den ny glød.
183,20 kr
229 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Citrus Menthe Renewing Body Scrub
p88326162
v88326163
Estelle & Thild
NOK
183.2

Omtaler

Monica | 16-08-2017
Har blitt veldig glad i denne skrubben. Den lukter deilig og friskt. Bruker den hver gang rett etter jeg har barbert meg, men også innimellom, og huden føles myk i lang, lang tid etterpå. Hvis jeg har noe å utsette på denne, så må det være formulaen. Produktet er ganske hardt i selve karet det kommer i, og trenger å jobbes med i hendene før man begynner å skrubbe. Det er iallefall sånn jeg har erfart jeg må gjøre det for å ikke la hele skrubben gå til spille ned avløpet. Alt i alt en veldig god skrubb for pengene, og gir huden mye fukt. Anbefales.
Kiwi | 28-05-2017
Deilig produkt! Den minner meg om frisk sorbet-iskrem av en eller annen grunn. Praktisk at den er såpass tykk, så er det enklere å ha kontroll på påføringen. Pluss at den ikke etterlater huden overdrevent innoljet, som jeg synes noen skrubber kan gjøre - jeg vil at den skal skrubbe, og ikke tørke ut huden, men allikevel at huden skal føles ren etterpå. Det gjør denne :) (For min usensitive hud, kunne kornene derimot gjerne vært enda større/skarpere for større effekt raskt).
Bea | 04-03-2017
Elsker denne! Jeg hadde noen inngrodde hår på leggene og de har blitt borte etter noen bruk. En downside er at den blir fort tom da jeg bruker den på hele kroppen. Likevel er det en fantastisk scrub.

Mer Informasjon

Denne økologisk sertifiserte kroppsskrubben eksfolierer huden og gir den ny glød.
Volum:200 ml
Hudtype:Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331