Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Orgasm Blush
Orgasm Blush

Orgasm Blush

NARS

THE ICON. TURNED ON. Maksimal glede. Den originale prisbelønte, flatterende Orgasm Blush i en overdimensjonert størrelse, designet for den ultimate Orgasm-entusiasten.
430 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Madelen | 20-08-2019
Seriøst den fineste blushen som gir liv i ansiktet. Den er typ pinky/peach med shimmer som er så pent når du ønsker å farge opp kinna litt. Bra pigmentert også. Anbefales! Denne blushen er også større og får du mer ut av enn de standard nars blushen da de er så små. Så jeg betalte heller ekstra og fikk meg denne!
Karina | 01-08-2019
Den perfekte rosa blushen med perfekt skimmer i! Elsker denne!

Mer Informasjon

THE ICON. TURNED ON.
Maksimal glede. Den originale prisbelønte, flatterende Orgasm Blush i en overdimensjonert størrelse, designet for den ultimate Orgasm-entusiasten.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331