Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Sheer Glow Foundation Barcelona
Sheer Glow Foundation Barcelona

Sheer Glow Foundation Barcelona

NARS

Et kunstverk som er essensiell for å skape en naturlig glød.
435 kr
Barcelona

Omtaler

Birthe | 30-11-2018
Som allerede er nemnt her, så hadde det vært veldig fint å få inn i fargen Siberia for oss som har veldig lys hud med nøytral/varm undertone, noe jeg tror mange i Norge har, spesielt nå om vinteren
Tine | 21-11-2018
Denne foundationen synes jeg legger seg veldig fint på huden. Det føles som min egen hud bare jevnere og penere. På meg gir den mer en satinfinish fremfor glow (litt glow gir den) og det er jeg fornøyd med. Det kan skyldes at huden min i utgangspunktet er tørr. Den gir en del fukt, og man får derfor ikke et tørt og kladdete preg. Den oksiderer heller ikke, men holder seg pent på i flere timer. Den føles behagelig, ingen stram maskefølelse. Jeg har heller ikke opplevd noe reaksjoner i form av utslett eller kviser. Har kjøpt den i fargen Siberia som er den lyseste da jeg har en lys nordisk hud. Jeg følte meg som et hvitt laken i ansiktet til å begynne med, men etterhvert tilpasset den seg. Vil anbefale å få en fargeprøve først. Et godt tips; sett den med Milanis prep+set+glow iluminating transparent powder. Det gjorde det lille ekstra.
Silje | 18-09-2018
Denne er en langtids favoritt på min normale til fete hud. Navnet Sheer Glow betyr at foundationen gir deg en fin og lett (sheer) glød (glow). Dekningsevne er medium til full og den tørker til et lett glødende, satin finish. Den har ingen lukt og har aldri gitt meg kviser, og varer veldig lenge på huden. Jeg liker å blande denne med en BB cream for en lettere dekning. Eneste nedturen er at Kicks ikke har min farge, "Siberia" i sitt sortiment, noe som er veldig rart siden den er den lyseste og de fleste av oss nordmenn ville nok ha trengt den fargen...

Mer Informasjon

Et kunstverk som er essensiell for å skape en naturlig glød. Drevet av NARS Complexion Brightning Formula, skaper denne lette, byggbare formelen en rekke effekter, samtidig som den jevner hudtonen og forbedrer hudens tekstur og glød.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331