Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Sheer Glow Foundation Barcelona
Sheer Glow Foundation Barcelona
Kampanje 20%

Sheer Glow Foundation Barcelona

NARS

Et kunstverk som er essensiell for å skape en naturlig glød.
348 kr435 kr
Barcelona

Omtaler

Silje | 18-09-2018
Denne er en langtids favoritt på min normale til fete hud. Navnet Sheer Glow betyr at foundationen gir deg en fin og lett (sheer) glød (glow). Dekningsevne er medium til full og den tørker til et lett glødende, satin finish. Den har ingen lukt og har aldri gitt meg kviser, og varer veldig lenge på huden. Jeg liker å blande denne med en BB cream for en lettere dekning. Eneste nedturen er at Kicks ikke har min farge, "Siberia" i sitt sortiment, noe som er veldig rart siden den er den lyseste og de fleste av oss nordmenn ville nok ha trengt den fargen...
Thea | 13-09-2018
Denne foundationen er kjempe god! Den er ganske matt på meg med tanken på at den heter Sheer Glow. Jeg vet ikke om det bare er fordi jeg har mer tørr hud eller hva, men hvis du er tørr men liker mer matt eller satin finish tror jeg du vil like denne! Selv om den ser matt ut setter den seg ikke i de tørre områdene og ser ikke tørr ut. Jeg pleier å bruke litt mer glow produkter under og fix + oppå. Syntes dekk evnen er medium men lett og tynne den ut eller bygge opp.

Mer Informasjon

Et kunstverk som er essensiell for å skape en naturlig glød. Drevet av NARS Complexion Brightning Formula, skaper denne lette, byggbare formelen en rekke effekter, samtidig som den jevner hudtonen og forbedrer hudens tekstur og glød.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331