Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

BLACK WEEK! 22-23/11: 25% på duft. Fri frakt! 

Natural Radiant Longwear Foundation Gobi
Natural Radiant Longwear Foundation Gobi

Natural Radiant Longwear Foundation Gobi

NARS

NARS første 16-timers foundation holder seg og gir utstråling hele dagen. Produktet er lett og gir en naturlig finish.
480 kr
Gobi

Omtaler

Jenny | 13-11-2018
Jeg syntes denne foundationen er supergod! Den holder lenge, har en god dekkevne og er veldig drøy i bruk! Eneste jeg kan pirke på er at den kan flekke seg litt dersom jeg har hatt den på veldig lenge, men dette skjer med alle foundationer jeg har prøvd.
Victoria | 25-10-2018
God dekkevne, veldig fin foundation. Det negative jeg opplevde er at den virker litt kakete på min tørre områder. I tillegg tørker den aldri helt, selv om jeg setter den med translucent pudder. Ville dessverre ikke kjøpt den igjen, men bruker opp det jeg har.
NM | 14-10-2018
Jeg har veldig tørr og sensitiv hud, men denne foundation var helt fantastisk til huden min! God dekkeevne + en slight sheen (ikke dewy), hvor a little goes a long way! Anbefales!

Mer Informasjon

NARS første 16-timers foundation holder seg og gir utstråling hele dagen. Produktet er lett og gir en naturlig finish. Formelen er fylt med ekstrakter fra bringebær, eple og vannmelon for å gi en umiddelbar jevn hud.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331