Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Radiant Creamy Concealer Vanilla
Radiant Creamy Concealer Vanilla
NYHET

Radiant Creamy Concealer Vanilla

NARS

Radiant Creamy Concealer, som er ettertraktet av både profesjonelle make-up artister og amatører for dens luksuriøse tekstur og strålende finish, gir fullstendig perfeksjon for alle hudtoner.
310 kr
Vanilla

Omtaler

Marion | 18-09-2018
denne concealeren har en super dekkevne og sitter veldig pent. elsker den!!
Eirin | 17-09-2018
Endelig har denne kommet til Norge! Har brukt denne i to år, og har aldri hatt behov for å prøve en ny concealer. Jeg vil si at den gir en god medium dekkevne avhengig av hvordan du påfører den. Med en dens kost får du veldig god dekk, mens med en svamp får du en lettere og en mer naturlig påføring. Anbefales på det varmeste!
Frida | 13-09-2018
Dyr, men virkelig verdt pengene. Dekker godt og har en nesten luftig konsistens. Kjempelett å jobbe med.

Mer Informasjon

Radiant Creamy Concealer, som er ettertraktet av både profesjonelle make-up artister og amatører for dens luksuriøse tekstur og strålende finish, gir fullstendig perfeksjon for alle hudtoner. Beriket med fukt, flere hudpleiefordeler og lysdiffuserende teknologi, skaper den en mykere og jevnere hudtone hvor den umiddelbart skjuler ufullkommenheter og reduserer fine linjer og tegn på tretthet.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331