Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

BLACK WEEK! 22-23/11: 25% på duft. Fri frakt! 

Radiant Creamy Concealer Vanilla
Radiant Creamy Concealer Vanilla

Radiant Creamy Concealer Vanilla

NARS

Radiant Creamy Concealer, som er ettertraktet av både profesjonelle make-up artister og amatører for dens luksuriøse tekstur og strålende finish, gir fullstendig perfeksjon for alle hudtoner.
310 kr
Vanilla

Omtaler

A.pettersen | 17-10-2018
Har brukt denne concealeren i flere år, og den er en av mine favoritter (delt 1.plass med MAC prolongwear concealer). Så det var godt den kom til Norge nå;) så slipper jeg å bestille fra utlandet. God dekkeevne, blender og ligger veldig fint på huden under øynene mine og ellers i ansiktet.
Sepideh | 11-10-2018
Beste Concealer ever! Jeg har medium beige i de aller fleste foundation, så fargen på denne er Macedemia. Gikk inn på Nars side, og der får du kjempe god hjelp via chatten til å velge riktig farge.
Tonje | 29-09-2018
Jeg bruker denne under øynene og denne dekker mørke ringer kjempegodt. Det ser ikke ut som om jeg har concealer på når jeg bruker denne for den smelter så fint inn i huden uten å crease. Tips: påfør den med fingrene hvis du har tørr hud under øynene for da glir den fint på.

Mer Informasjon

Radiant Creamy Concealer, som er ettertraktet av både profesjonelle make-up artister og amatører for dens luksuriøse tekstur og strålende finish, gir fullstendig perfeksjon for alle hudtoner. Beriket med fukt, flere hudpleiefordeler og lysdiffuserende teknologi, skaper den en mykere og jevnere hudtone hvor den umiddelbart skjuler ufullkommenheter og reduserer fine linjer og tegn på tretthet.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331