Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Radiant Creamy Concealer Crème Brulée
Radiant Creamy Concealer Crème Brulée

Radiant Creamy Concealer Crème Brulée

NARS

Radiant Creamy Concealer, som er ettertraktet av både profesjonelle make-up artister og amatører for dens luksuriøse tekstur og strålende finish, gir fullstendig perfeksjon for alle hudtoner.
310 kr
Crème Brulée

Omtaler

Anette | 30-11-2018
Utrolig bra concealer, beste jeg har prøvd! Den dekker veldig godt mørke ringer og creaser ikke. Storfornøyd :)
Maria | 26-11-2018
En av de beste jeg har prøvd! Anbefales om du sliter med mørke ringer under øynene.
A.pettersen | 17-10-2018
Har brukt denne concealeren i flere år, og den er en av mine favoritter (delt 1.plass med MAC prolongwear concealer). Så det var godt den kom til Norge nå;) så slipper jeg å bestille fra utlandet. God dekkeevne, blender og ligger veldig fint på huden under øynene mine og ellers i ansiktet.

Mer Informasjon

Radiant Creamy Concealer, som er ettertraktet av både profesjonelle make-up artister og amatører for dens luksuriøse tekstur og strålende finish, gir fullstendig perfeksjon for alle hudtoner. Beriket med fukt, flere hudpleiefordeler og lysdiffuserende teknologi, skaper den en mykere og jevnere hudtone hvor den umiddelbart skjuler ufullkommenheter og reduserer fine linjer og tegn på tretthet.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331