Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Monsun duftlys & duftpinner har en karakteristisk duft, kombinert og inspirert av et typisk skandinavisk miljø. Fra behaglig og frisk til myke krydder duftnoter påminner de fire ulike seriene om duften av et fuktig og frodig regnvær, soltørkede linklær samt en velduftende korridor på et eksklusivt hotell. Duftene er tatt frem i samarbeid med et annerkjent parfymehus i den franske byen Grasse, kjent for duft og parfymeri. Unn deg selv kvalitetstid ved å koble av med din favorittduft fra Monsun ved å tenne et duftlys og sett flaskene med romsduft i hjemme ditt. Alle produkter er produsert i Sverige og er 100% veganske.

  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331