Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

MON SUN Morning Dew Detox Detox & Antioxidant Shower gel
Kampanje 20%

MON SUN Morning Dew Detox Detox & Antioxidant Shower gel

MON SUN

En trekullrens for en oppfriskende morgenrutine i dusjen. Beriket med detoksifiserende aktivt kull av bambus og probiotika som stimulerer hudens cellefornyelse. Produsert i Sverige.
71,20 kr
89 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En trekullrens for en oppfriskende morgenrutine i dusjen. Beriket med detoksifiserende aktivt kull av bambus og probiotika som stimulerer hudens cellefornyelse. Produsert i Sverige. 100% vegansk. De friske notene av eukalyptus, musk og liljekonvall minner om duften av lett morgenregn på mynteblader.
Brukes daglig. Påfør den i dusjen og nyt!
For alle hudtyper (anbefales spesielt for blandingshud).
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, PARFUM, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CHARCOAL POWDER, BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, ALLANTOIN, POLYQUATERNIUM-7, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRAL
Volum:225 ml
Hudtype:Kombinert|Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331