Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Light Out Calming Oats Body & Pillow Mist 60 ml
ONLY AT KICKS

Light Out Calming Oats Body & Pillow Mist 60 ml

MON SUN

Dine vel fortjente øyeblikk til glede for kropp og sjel, kun en spray eller to unna.
89 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Light Out Calming Oats Body & Pillow Mist
p89936043
v89936044
MON SUN
NOK
89

Omtaler

Lise | 30-08-2019
Denne var helt forferdelig. Sprayet en gang med den på soverommet og måtte lufte ut flere timer. Lukten er altfor sterk, fikk kløe i halsen. Så desverre ikke noe for meg :( liker ellers de andre prod i merket.
Susanne | 15-04-2019
Denne lukter veldig godt!
Tea | 07-04-2019
Elsker denne sprayen! Den lukter sinnsykt godt og virker avslappende. Kanskje plasebo, men soverommet lukter godt uansett.

Mer Informasjon

Dine vel fortjente øyeblikk til glede for kropp og sjel, kun en spray eller to unna. En lett spray for kroppen med lindrende duft av fiken og hvite blomster, beriket med beroligende havre og allantoin. For normal til tørr hud. Duften´Figs and White florals', med noter av sjasmin, fiken og vetiver, minner om den intense og inkluderende atmosfæren på et luksushotell. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
For avslappende øyeblikk kan du spraye på puten eller huden din.
AQUA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALCOHOL DENAT., POLYSORBATE 20, PARFUM, PROPANEDIOL, SACCHARIDE ISOMERATE, BETA-GLUCAN, ALLANTOIN, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, BENZYL SALICYLATE, CITRIC ACID, LIMONENE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, SODIUM CITRATE, CITRAL, LINALOOL, COUMARIN, EUGENOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331