Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Time Out Scrub Vitamin & Oil Body Exfoliator 225 ml

Time Out Scrub Vitamin & Oil Body Exfoliator 225 ml

MON SUN

En kremet skrubbformula med ekstra niacinamid, B5, E og F for å beskytte og bevare hudens naturlige balanse. For den ultimate spaopplevelsen som gjør huden din silkemyk og revitalisert.
149 kr
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
Moment Makers Giftbox
MON SUNMoment Makers Giftbox499 kr

Omtaler

Maja | 30-04-2018
Alle trenger en «Time out» i blant. Denne skubben lukter fantastisk og gir en silkemyk hud. Mild og god mot huden. Den er også uten plastikk, som er bra for miljøet. Perfekt som gave til seg selv eller andre!

Mer Informasjon

En kremet skrubbformula med ekstra niacinamid, B5, E og F for å beskytte og bevare hudens naturlige balanse. For den ultimate spaopplevelsen som gjør huden din silkemyk og revitalisert. For normal til tørr hud. Den varme og treaktige aromaen av seder, pepper og patchouli skaper atmosfæren fra dype skoger og brente urter. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331