Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Whenever Wash & Calming Oats Hand Soap 300 ml
ONLY AT KICKS

Whenever Wash & Calming Oats Hand Soap 300 ml

MON SUN

For en forfriskende hverdagsvask med beroligende havre for en lindrende følelse. Gjør hendene dine rene og myke. For normal til tørr hud.
89 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Whenever Wash & Calming Oats Hand Soap
p89936049
v89936050
MON SUN
NOK
89

Omtaler

Karin | 21-03-2019
Veldig god håndsåpe med en fantastisk deilig duft som varer lenge etter at du har vasket hendene.

Mer Informasjon

For en forfriskende hverdagsvask med beroligende havre for en lindrende følelse. Gjør hendene dine rene og myke. For normal til tørr hud. Duften´Figs and White florals', med noter av sjasmin, fiken og vetiver, minner om den intense og inkluderende atmosfæren på et luksushotell. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
Bruk hver gang du ønsker å forfriske hendene dine. Rens hendene dine med en mild formula med beroligende havre. Hendene dine blir myke og deilige.
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, PARFUM, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, ALLANTOIN, BETA-GLUCAN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, BENZYL SALICYLATE, COCONUT ACID, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LIMONENE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331