Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Sunday Saviour Vitamin & Oil Bath & Shower Oil 100 ml
ONLY AT KICKS

Sunday Saviour Vitamin & Oil Bath & Shower Oil 100 ml

MON SUN

Nyt et forfriskende søndagsbad, eller ta en dusj med den avslappende kraften fra vitaminer og naturlige oljer som gjør huden din satengglatt og fuktet.
89 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sunday Saviour Vitamin & Oil Bath & Shower Oil
p89936055
v89936056
MON SUN
NOK
89

Mer Informasjon

Nyt et forfriskende søndagsbad, eller ta en dusj med den avslappende kraften fra vitaminer og naturlige oljer som gjør huden din satengglatt og fuktet. Med vitamin B5 som lindrer, og oljer for glatt, myk og glødende hud. For normal til tørr hud. Den varme og treaktige aromaen av seder, pepper og patchouli skaper atmosfæren fra dype skoger og brente urter. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
Bruk som dusj- eller badeolje. Bruk 2-3 dråper i badekaret for et beroligende bad.
MIPA-LAURETH SULFATE, LAURETH-4, OLUS OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCAMIDE DEA, PARFUM, LINOLEIC ACID, PANTHENOL, LINOLENIC ACID, TOCOPHEROL, AQUA, CITRIC ACID, COUMARIN, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331