Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Friday Foaming Bliss Vitamin & Oil Shower Gel 200 ml
ONLY AT KICKS

Friday Foaming Bliss Vitamin & Oil Shower Gel 200 ml

MON SUN

En luksuriøs gel, beriket med vitaminer og oljer som forvandles til et kremet skom som forfrisker og lader opp igjen huden din, så den blir ren og silkemyk. For normal til tørr hud.
89 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Friday Foaming Bliss Vitamin & Oil Shower Gel
p89957574
v89957575
MON SUN
NOK
89

Omtaler

Maja | 18-09-2018
Superdeilig dusjskum! Lukter magisk!
Charlotte | 28-07-2018
Lukter helt himmelsk, og skummer masse ! Ingenting slår prisen, 5/5
Eli | 12-07-2018
Helt vidunderlig dusjskum❤️ Kjøpte den til kjæresten min, men tyvåner iblant🌺 kjæresten min er suuuuuuperfornøyd 🙂

Mer Informasjon

En luksuriøs gel, beriket med vitaminer og oljer som forvandles til et kremet skom som forfrisker og lader opp igjen huden din, så den blir ren og silkemyk. For normal til tørr hud. Den varme og treaktige aromaen av seder, pepper og patchouli skaper atmosfæren fra dype skoger og brente urter. Produsert i Sverige. 100 % vegansk.
Bruk daglig og nyt en luksuriøs dusj som gjør huden din ren og glatt.
Beriket med gjenoppbyggende og fuktende niacinamid og vitamin B5. Nærende svensk rapsolje. AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, ISOPENTANE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, ISOBUTANE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, PANTHENOL, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, TOCOPHEROL, NIACINAMIDE, LINOLEIC ACID, LINOLENIC ACID, ISOPROPYL PALMITATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, LACTIC ACID, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, COUMARIN, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, LINALOOL
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331