Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Light Out Calming Oats Body & Pillow Mist 60 ml
KICKS CLUB 30%

Light Out Calming Oats Body & Pillow Mist 60 ml

MON SUN

Dine vel fortjente øyeblikk til glede for kropp og sjel, kun en spray eller to unna.
89 kr
(62,30 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Susanne | 15-04-2019
Denne lukter veldig godt!
Tea | 07-04-2019
Elsker denne sprayen! Den lukter sinnsykt godt og virker avslappende. Kanskje plasebo, men soverommet lukter godt uansett.
Stine | 04-10-2018
virker avslappende og lukter godt

Mer Informasjon

Dine vel fortjente øyeblikk til glede for kropp og sjel, kun en spray eller to unna. En lett spray for kroppen med lindrende duft av fiken og hvite blomster, beriket med beroligende havre og allantoin. For normal til tørr hud. Duften´Figs and White florals', med noter av sjasmin, fiken og vetiver, minner om den intense og inkluderende atmosfæren på et luksushotell. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
For avslappende øyeblikk kan du spraye på puten eller huden din.
AQUA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALCOHOL DENAT., POLYSORBATE 20, PARFUM, PROPANEDIOL, SACCHARIDE ISOMERATE, BETA-GLUCAN, ALLANTOIN, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, BENZYL SALICYLATE, CITRIC ACID, LIMONENE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, SODIUM CITRATE, CITRAL, LINALOOL, COUMARIN, EUGENOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331