Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Whipped Wednesday Mineral & Moist Body Soufflé 200 ml
ONLY AT KICKS

Whipped Wednesday Mineral & Moist Body Soufflé 200 ml

MON SUN

En lett krem som er vispet til perfeksjon og beriket med mineraler for en naturlig balansert hud. En hverdagsnytelse som fukter huden din og gjør den like myk som blomstens kronblader.
149 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Whipped Wednesday Mineral & Moist Body Soufflé
p89936057
v89936058
MON SUN
NOK
149

Omtaler

Caroline | 17-07-2018
Lukter veldig godt av sitrus, og ikke for sterk lukt. Lett fuktighetskrem som ikke gjør huden min oljete, og som alikevel fukter godt.
Kat | 12-07-2018
Lett krem med god konsistens og mild lukt.

Mer Informasjon

En lett krem som er vispet til perfeksjon og beriket med mineraler for en naturlig balansert hud. En hverdagsnytelse som fukter huden din og gjør den like myk som blomstens kronblader. For normal hud. Noter av sitrus, hvit musk og ingefær lokker frem den behagelige duften av knust sitrus og saftspent gress. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
Bruk daglig for godt fuktet hud. Den silkemyke, vispede formulaen trekker raskt inn i huden og er perfekt til normal hud.
AQUA, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, SQUALANE, ISODODECANE, PEG-100 STEARATE, SODIUM HYALURONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, COPPER GLUCONATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ARACHIDYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, BEHENYL ALCOHOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, LIMONENE, XANTHAN GUM, AMINOMETHYL PROPANOL, CITRAL, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331