Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Silky Smooth Detox & Antioxidant Body Lotion 225 ml
ONLY AT KICKS

Silky Smooth Detox & Antioxidant Body Lotion 225 ml

MON SUN

En lett, men likevel kremet fuktighetsgiver som er bereiket med antioksidanter fra sjøgress som gir beskyttelse, glatthet og fukt hele dagen. For normal hud.
119 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Silky Smooth Detox & Antioxidant Body Lotion
p89936067
v89936068
MON SUN
NOK
119

Omtaler

Karoline | 22-08-2019
Helt fantastisk body lotion! Lukten minner om et beroligende spa og lukten holder lenge på huden. Den er lett og god, kommer definitivt til å kjøpe igjen!

Mer Informasjon

En lett, men likevel kremet fuktighetsgiver som er bereiket med antioksidanter fra sjøgress som gir beskyttelse, glatthet og fukt hele dagen. For normal hud. De friske notene av eukalptus, musk og liljekonvall lokker frem duften av lett morgenregn på mynteblader. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
Bruk daglig for fukt og glatt hud fra tidlig morgen til sen kveld, hele dagen, hver eneste dag. Trekker raskt inn i huden og er perfekt til normal hud.
AQUA, STEARIC ACID, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, ISOPROPYL PALMITATE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, C14-22 ALCOHOLS, PHENOXYETHANOL, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIETHANOLAMINE, TOCOPHERYL ACETATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRAL, COUMARIN
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331