Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Saturday Skin Potion Vitamin & Oil Body Oil in Gel 100 ml
ONLY AT KICKS

Saturday Skin Potion Vitamin & Oil Body Oil in Gel 100 ml

MON SUN

Lad opp og forny huden din med denne geleen, full av naturlige oljer og vitaminer, som forvandles til en luksuriøs og lett olje på huden din.
149 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Julianne | 28-08-2018
+ Denne kommer ut som krem og forvandles til en lett og myk olje når du gnir den ut på huden. Den tilfører fuktighet, og smelter godt inn i huden. - Lukten er ekstremt sterk, noe jeg ikke liker, og beholderen er liten så jeg brukte den opp på litt under to uker..
Anne | 04-06-2018
Denne kommer til å bli en ny favoritt til kroppen. Etter bare 2 ganger har en tørr vinterhud fått masse fuktighet. Fin pris også.

Mer Informasjon

Lad opp og forny huden din med denne geleen, full av naturlige oljer og vitaminer, som forvandles til en luksuriøs og lett olje på huden din. Fanger naturlig fukten og gjenoppretter med høye konsentrasjoner av niacinamid og B5. Beriket med rapsolje for silkemyk hud. Huden har en næret følelse hele helgen. For normal til tørr hud. Den varme og treaktige aromaen av seder, pepper og patchouli skaper atmosfæren fra dype skoger og brente urter. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
Påfør denne lette strukturen på kroppen etter en dusj eller når du føler at det trengs. Kan også brukes som ekstra fukt sammen med en body lotion.
AQUA, PROPANEDIOL, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, C15-19 ALKANE, OLUS OIL, DIMETHICONE, PARFUM, GLYCERIN, NIACINAMIDE, PANTHENOL, LINOLEIC ACID, LINOLENIC ACID, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, DIMETHICONOL, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, COUMARIN, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRIC ACID
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331