Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Rush Hour Booster Mineral & Moist Body Essence 100 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Rush Hour Booster Mineral & Moist Body Essence 100 ml

MON SUN

En ultralett, konsentrert og vannbasert gel, fylt med hyaluronsyre og mineraler for øyeblikkelig fukt når som helst i løpet av dagen. For normal hud.
119,20 kr
149 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Rush Hour Booster Mineral & Moist Body Essence 100 ml
p89936075
v89936076
MON SUN
NOK
119.2

Omtaler

Christina T | 05-03-2019
Denne tok det litt tid før eg falt for, men denne har nå blitt en av mine favoritter. Jeg har veldig tørr hud så den gir for lite fuktighet alene, men utrolig deilig under annen bodylotion de dagene jeg trenger ekstra fuktighet eller bare vil ha litt ekstra "luksus". Blir helt klart å kjøpe denne igjen.
Kvinne43 | 10-07-2018
Deilig serum for kroppen som føles helt likt som ansiksserum. Jeg bruker det alene, under krem eller lotion som en ekstra boost. Gir godt med fukt. Super under fotkrem!

Mer Informasjon

En ultralett, konsentrert og vannbasert gel, fylt med hyaluronsyre og mineraler for øyeblikkelig fukt når som helst i løpet av dagen. For normal hud. Noter av sitrus, hvit musk og ingefær lokker frem den behagelige duften av knust sitrus og saftspent gress. Produsert i Sverige. 100% vegansk.
Bruk når huden din trenger litt ekstra fukt. Påfør alene eller før lotion. Trekker svært raskt inn i huden, så du kan kle på deg med det samme.
Tilsatt hyakuronsyre for å sikre at huden din er fuktet Beriket med energigivende magnesium, sink og kobber AQUA, DIMETHICONE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, COPPER GLUCONATE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331