Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Miller Harris

Miller Harris utstråler farge og liv i kunsten til den klassiske parfymeren, med unike, vakre og eksklusive dufter designet for å fortelle levende historier. Miller Harris feirer 20 år som britisk couture-parfymer, grunnlagt av den banebrytende parfymemakeren Lyn Harris i 2000. En historieforteller innen duft, Lyn var en av de første kvinnelige mesterparfymørene. En viktig del av Miller Harris er å beskytte og beskytte miljøet sterkt. De streber etter å finne skjønnhet i hverdagen og skaper dufter inspirert av et godt levd liv, minner og møter med naturen. Ved å kombinere kunsten med franske sofistikerte dufter med britisk følsomhet og en global innflytelse, samarbeider merket med det verdenskjente dufthuset Robertet. Når Miller Harris lager dufter, begynner Miller Harris med naturen - med distinkte grønt og tre, med nøye utformede blomsternoter, iris fra Firenze, franske fiolblader, sjasmin fra Egypt, tunisisk appelsinblomst - for å ramme inn disse dyrebare plantene på komplekse og ukonvensjonelle måter å lage unike dufter. 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331