Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Color Show 90 Crystal Rocks
Color Show 90 Crystal Rocks

Color Show 90 Crystal Rocks

Maybelline

Neglelakk. Hotte nyanser fra Catwalken. Oppsiktsvekkende glans. Neglelakk med fantastisk glans: • Formel som ikke flasser av. Gir deg en klarere og skarpere farge som holder lenge.
39 kr
90 Crystal Rocks

Omtaler

Sarah Sandnes | 20-02-2016
Jeg har denne i Winter snow, og den er ikke veldig pigmentert. Må legge MANGE lag for at det skal dekke neglene mine, og etter kun noen få dagen begynner det å flake av. Du får det du betaler for.
mcoucheron | 06-08-2015
Har denne neglelakken i fargen Pink Avenue (?) - nummer 333. Fantastisk pris, fantastisk neglelakk. Det dyreste, er ikke alltid det beste. Sitter lenge på, tørker fort og enkel å påføre. 333 - Er en kirsebær-rød, utrolig vakker. Veldig fin på sommeren, og passer perfekt til solbrun hud.

Mer Informasjon

Neglelakk. Hotte nyanser fra Catwalken. Oppsiktsvekkende glans. Neglelakk med fantastisk glans: • Formel som ikke flasser av. Gir deg en klarere og skarpere farge som holder lenge. • Formel som minsker avskalling. • Børste som gjør påføringen enkel.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331