Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
FaceStudio Master Camo Color Correcting Kit Light
FaceStudio Master Camo Color Correcting Kit Light

FaceStudio Master Camo Color Correcting Kit Light

Maybelline

Korriger, Skjul, Fremhev. Få den perfekte basen med Master Camo Color Correcting Concealer Kit. Et alt-i-ett kit for å gi huden et perfekt utseende. Endelig er fargekorrigering blitt enkelt!
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
FaceStudio Master Camo Color Correcting Kit
p89348405
v89348406
Maybelline
NOK
129

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Korriger, Skjul, Fremhev. Få den perfekte basen med Master Camo Color Correcting Concealer Kit. Et alt-i-ett kit for å gi huden et perfekt utseende. Endelig er fargekorrigering blitt enkelt! 3 enkle steg til en perfekt base! Nøytraliser ujevnheter i hudtonen, skjul regelmessigheter og mørke ringer under øynene, og fremhev dine beste trekk med highlighteren.
3 ENKLE STEG: KORRIGER, SKJUL, FREMHEV Steg 1: Nøytraliser uregelmessigheter i hudtonen med de to fargekorrigerende nyansene til venstre. Tips: Grønn nøytraliserer rødhet, gult jevner ut misfarging. Steg 2: Skjul ureglmessigheter i hudtonen eller mørke ringer under øynene med conceleren i midten. Tips: Bland nyansene for å matche din hudtone. Steg 3: Lys opp de høyeste punktene i ansiktet for å fremhevw ansiktstrekkene. Tips: Påfør på kinnbena, pannen, neseryggen, haken og brynsbenet.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331