Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Hydro Gel Eye Dark Spot Eye Patch

Hydro Gel Eye Dark Spot Eye Patch

masque B.A.R

Øyemaske mot mørke ringer. Denne behandlingen for øyepartiet inneholder gull, adenosin og snegleekstrakt som fremmer hudens elastisitet og glød.
379 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anne | 21-02-2018
Synes denne er helt fantastisk som antirynke produkt. Legger den på og etter 30 min er kråketærne borte. Etterlater en gylden glød.
Line | 18-09-2017
Disse sitter ikke under øynene men derimot sklir nedover ansiktet. Du må holde de på plass eller legge deg ned. Har brukt dem i ca en uke så vil ikke uttale meg om resultatet da det er for tidlig. Fukter og gir en kjølende effekt.

Mer Informasjon

Øyemaske mot mørke ringer. Denne behandlingen for øyepartiet inneholder gull, adenosin og snegleekstrakt som fremmer hudens elastisitet og glød. Den forminsker samtidig aldringstegn, og reduserer effektivt hovenhet og mørke ringer under øynene.
1) Rens og tørk ansiktet. 2) Åpne krukken og bruk spatelen du finner på innsiden av pakningen til å ta ut to masker. 3) Påfør øyemaskene på ønsket sted under øynene og glatt ut eventuelle luftbobler med fingeren. 4) Ha dem på i 20–30 minutter, før du forsiktig drar dem av fra siden. 5) Masser forsiktig resterende gelé inn i huden.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331