Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Softer Touch Beard Oil 30 ml
Softer Touch Beard Oil 30 ml
Softer Touch Beard Oil 30 ml

Softer Touch Beard Oil 30 ml

House 99

Alle elsker følelsen av å komme rett fra barbereren. Oppdag skjeggoljen fra House 99 som gir skjegget en mykere følelse, selv når du har knapt med tid.
250 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Alle elsker følelsen av å komme rett fra barbereren. Oppdag skjeggoljen fra House 99 som gir skjegget en mykere følelse, selv når du har knapt med tid. Denne glatte, tørre skjeggoljen for menn, som er testet og godkjent av barberere, holder skjegget så mykt at du aldri trenger å barbere det bort. Kan også brukes som en før-barberingsolje for en glattere barbering. Denne lette oljen føles ikke fet og etterlater et temmet og velpleid skjegg, enten det er langt eller kort.
Drypp et par dråper i hånden og
massér oljen inn i skjegget med oppadgående bevegelser. Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt må det straks skylles grundig med vann.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331