Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Bottled Unlimited Shower Gel 150 ml

Bottled Unlimited Shower Gel 150 ml

Hugo Boss

BOSS Bottled Unlimited hyller den oppløftende følelsen av energi som kommer med prestasjon, og gir et umiddelbart oppfriskende kick.
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bottled Unlimited Shower Gel
p88756241
v88756242
Hugo Boss
NOK
245

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

BOSS Bottled Unlimited hyller den oppløftende følelsen av energi som kommer med prestasjon, og gir et umiddelbart oppfriskende kick. Duften inneholder nøye utvalgte og kompromissløse ingredienser for å skape en frisk og moderne versjon av en klassisk maskulin duft. Med stimulerende friskhet, langvarig energi og aromatisk maskulinitet gir den et skikkelig motivasjonskick. Opp gjennom tidene har menn verdsatt den stimulerende mynten for dens styrkende og fengslende effekter på hjerte og sanser, og her gir den et skarpt og energigivende førsteinntrykk. Saftig ananas, et symbol som lenge har vært forbundet med vellykkede oppdrag og luksustilværelse, tilfører en duftnote som minner om suksessens sødme og motivasjonen for å sikte høyere og strebe etter stadig mer. Den robuste cistusen trives i de mest karrige miljøer, og den eviggrønne busken vokser på steinjord og beviser at man kan oppnå suksess til tross for tøffe omstendigheter. Sammen med kraftig aromatiske, treaktige, dype noter utstråler bunnoten en stødig maskulin selvsikkerhet.
Toppnoter: Mynte, isete fiolblader og grapefrukt
Hjertenoter: Ananas, rose og kanel
Bunnoter: Klipperose, sandeltre og musk
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331