Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ho ho ho! 15% ved kjøp over 399 kr på kicks.no kl. 18-24.00. Logg inn og angi koden KICKS15. Gjelder ikke juleesker, La Mer, Sensai & BYREDO. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

K by Dolce&Gabbana Deostick 75 g
K by Dolce&Gabbana Deostick 75 g

K by Dolce&Gabbana Deostick 75 g

Dolce & Gabbana

En deostick i samme duft som Dolce & Gabbanas nye ikon – K by Dolce&Gabbana Eau De Toilette.
315 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
K by Dolce&Gabbana Deostick
p94003595
v94003596
Dolce & Gabbana
NOK
315

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En deostick i samme duft som Dolce & Gabbanas nye ikon – K by Dolce&Gabbana Eau De Toilette. Duften som representerer en sjenerøs og karismatisk ånd, en mann som respekterer tradisjoner, men som også omfavner det som er her og nå. Frisk sitrus fra Middelhavet i form av siciliansk sitron og blodappelsin blir sprakende av duftens hjertenote med muskatellsalvie, ambra, frisk geranium og energigivende lavandin. Krydret, rød pepper bidrar til K by Dolce&Gabbanas sterke personlighet og komponeres av sensuelt sedertre. Duften avrundes med to grønne, elegante noter i form av vetiver og patsjuli.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331