Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Cool Water Man Deostick

Cool Water Man Deostick

Davidoff

Cool Water Man Deostick er en mild deodorant for den følsomme huden som samtidig etterlater en frisk og ren duft takket være klassikeren Cool Water.
245 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Cool Water Man Deostick er en mild deodorant for den følsomme huden som samtidig etterlater en frisk og ren duft takket være klassikeren Cool Water. En aromatisk og frisk duft som gir deg styrke, energi og sensualitet. Noter av peppermynte, koriander og musk.
PPG-3 Myristyl Ether, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Alpha-Isomethyl Ionone, BHT, Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Tetrasodium EDTA.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331