Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Code Men Deodorant Stick 75 gram

Code Men Deodorant Stick 75 gram

Giorgio Armani

En deo med en maskulin, frisk og krydret duft. Duftnoter: Toppnote: villsitron og bergamott. Hjertenote: olivenblomster. Bunnote: tonkabønner og guajaktre.
305 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Code Men Deodorant Stick 75 gram
p602676
v30497473
Giorgio Armani
NOK
305

Omtaler

Mariell-S | 16-02-2017
Passer perfekt til parfymen i samme serie. Lukter himmelsk og gjør jobben sin. Sambo kjøper den igjen og igjen. Usikker på hvilken deo eller parfyme du skal gå for eller gi i gave? Kjøp denne og tilhørende parfyme!
Charlotte Aurora Kristiansen | 16-02-2017
Om min mann bare kunne hatt denne hadde jeg vært en lykkelig kvinne! Kjempe sexy og god mannelukt ;)
Eirik | 03-03-2015
Passer perfekt til parfymen i samme serie, og sørger for at man lukter kjempegodt hele dagen! "Flasser" heller ikke av etterhvert, slik som mange andre deo-sticks, og er også nøytral, så kan benyttes både under hvite, sorte, gjennomsiktige plagg og i singlet. Anbefales sterkt!

Mer Informasjon

En deo med en maskulin, frisk og krydret duft. Duftnoter: Toppnote: villsitron og bergamott. Hjertenote: olivenblomster. Bunnote: tonkabønner og guajaktre.
Påfør på renset og tørr hud. La tørke før du kler på deg.
PROPYLENE GLYCOL AQUA / WATER GLYCERIN SODIUM STEARATE STEARETH-100 PARFUM / FRAGRANCE BEHENIC ACID EDTA SODIUM HYDROXIDE LIMONENE BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL LINALOOL ALPHA-ISOMETHYL IONONE HYDROXYCITRONELLAL COUMARIN HEXYL CINNAMAL GERANIOL CITRONELLOL CITRAL
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331