Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Fusion ProGlide Sensitive 2-in-1 Rakgel
Fusion ProGlide Sensitive 2-in-1 Rakgel

Fusion ProGlide Sensitive 2-in-1 Rakgel

Gillette

Gillettes 2-i-1-formel som kombinerer barbergel med kraftfull hudpleie.
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fusion ProGlide Sensitive 2-in-1 Rakgel
p88205858
v88205859
Gillette
NOK
79

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Gillettes 2-i-1-formel som kombinerer barbergel med kraftfull hudpleie. Gillette Fusion ProGlide Sensitive barbergel gir smidig barbering fra start til slutt med en spesiell formel som myker opp skjegget, beskytter huden og gjør at høvelen glir bedre for et enestående resultat. Dessuten har beholderen i ny design en doseringsmekanisme som gir null søl, en rustfri bunn og en gelmåler for en problemfri bruk uten rust og uten at du trenger å gjette hvor mye som er igjen.
2-i-1-formel som kombinerer Gillettes beste barbergelteknologi med kraftfull hudpleie. Gjør at huden føles glatt, myk, sval og frisk. Tre effektive smøremidler gjør at barberhøvelen glir bedre for en smidig og behagelig barbering. Hjelper til med å beskytte huden mot kutt, rødhet og stramhet. Doseringsmekanisme som gjør at det ikke kommer for mye gel ut av beholderen. Inkluderer en gjennomsiktig gelmåler, slik at du kan se hvor mye gel som er igjen. Beholderen ruster ikke og etterlater ingen merker. Med duftene Active Sport Scent / Alpin Scent / Ocean Breeze Scent
Volum:170 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331