Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Voyage d'Hermès After Shave Balm 100 ml

Voyage d'Hermès After Shave Balm 100 ml

HERMÈS

"Denne emulsjonen gir fuktighet og komfort til huden. Dens lette og myke konsistens gjør at den absorberes lett og lindrer sår hud etter barbering. Huden blir myk og får en behagelig duft.
675 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Voyage d'Hermès After Shave Balm
p89117266
v89117267
HERMÈS
NOK
675

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

"Denne emulsjonen gir fuktighet og komfort til huden. Dens lette og myke konsistens gjør at den absorberes lett og lindrer sår hud etter barbering.
Huden blir myk og får en behagelig duft. Oljefri.
En annen måte å bruke parfyme på med Voyage d'Hermès.
«En invitasjon til oppdagelsesreiser og fellesskap.» Jean-Claude Ellena
Voyage d’Hermès er en roman-parfyme som springer ut av fantasiens verden, og er en hyllest til den reisende. Motehuset Hermès har i alle år hatt sans for reising, det ligger dypt forankret i husets tradisjoner. Paradokser, supplerende elementer og uventede allianser er underliggende i de friske duftenotene tre og musk. Her har man det velkjente og det overraskende, det rolige, trygge og det utadvendte, og parfymen passer like godt for kvinner som for menn. Philippe Mouquet, som er designer for Hermès, har skapt en reise-flakong til parfymen. Flakongen er designet med tanke på reising, og symboliserer bevegelse.
"
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331