Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

BOSS Bottled After Shave 50 ml

BOSS Bottled After Shave 50 ml

Hugo Boss

BOSS Bottled er en duft som lukter av selvtillit og styrke. En duft som appelerer til mannen i dress som vil fremheve sin sensuelle og følelsesmessige side.
545 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

BOSS Bottled er en duft som lukter av selvtillit og styrke. En duft som appelerer til mannen i dress som vil fremheve sin sensuelle og følelsesmessige side. BOSS Nuit legger den siste touchen for en vellykket dag. Duften har en fruktig åpning med toppnoter av Eple og Sitrus. Hjertet består av Geranium, Kanel og Nellik, mens basen er varm med trenoter som Sandel, Seder og Oliven kombinert med Vetiver, Amber og Musk for en rund og deilig avslutning.
Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Allantoin, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Citral, Citronellol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Cinnamal, Geraniol.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331