Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Aquapower Moisturizer dry skin
Kampanje 20%

Aquapower Moisturizer dry skin

Biotherm Homme

Aquapower er en fuktighetsgivende dagkrem til menn med tørr hud. Inneholder algen Life PlanktonTM, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike.
308 kr385 kr

Omtaler

Jonas | 23-08-2018
Fikk dette produktet gratis for å skrive en anmeldelse. Syns dette er en god krem, den er drøy i bruk så man trenger ikke bruke så mye av gangen. Den trekker raskt inn og gjør at man føler at huden er glatt og fin. Den er lett parfymert, kanskje litt mye for noen?
Hassan | 22-08-2018
Super fuktighets krem som har langvarig effekt.
Philip | 22-08-2018
Bra produkt, lett å smøre inn

Mer Informasjon

Aquapower er en fuktighetsgivende dagkrem til menn med tørr hud. Inneholder algen Life PlanktonTM, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Aquapower er en målrettet fuktpleie til menn som øyeblikkelig slukker hudens tørst. Huden forfriskes og mykgjøres øyeblikkelig. Resultatet er en eksepsjonelt frisk følelse. Huden føles gjennomfuktet.
Volum:75 ml
Hudtype:Tørr
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331