Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
A Brighter Truth Kit
KICKS Club 25%

A Brighter Truth Kit

Ole Henriksen

Et reisesett som består av tre produkter som alle gir glød, og næring til huden gjennom blan annet vitamin C og kraftige antioksidanter som lysner opp og gir synlig fasthet og fuktighet.
495 kr
(371,25 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Viktoria | 13-05-2019
Utrolig gode produkter, og ser stor forskjell fra før jeg begynte å bruke disse til nå. Og i tillegg lukter det så godt!

Mer Informasjon

Et reisesett som består av tre produkter som alle gir glød, og næring til huden gjennom blan annet vitamin C og kraftige antioksidanter som lysner opp og gir synlig fasthet og fuktighet. Produktene hjelper mot: - Livløs og ujevn hudtone - Tørr hud - Fine linjer og rynker. Face The Truth ™ Gel Cleanser er en allsidig, konsentrert og dyprengjørende rens fylt med et oppløftende appelsinekstrakt. Truth Serum® er Oles mest solgte anti-aging serum og inneholder vitamin C, kollagen og kraftige antioksidanter som lysner og strammer opp huden samtidig som det gir fukt igjennom hele dagen. Truth C-Rush Gel Creme lysner øyblikkelig og gir et 24 timers rush av fuktighet, samtidig som den strammer opp og reduserer fine linjer og rynker. Dermed har vi ett sett som rengjør, lysner og gir masse fuktighet for en virkelig sunn og strålende Ole Glow ™.
Hudtype:Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331