Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

I kveld! 15% på ALL makeup, kun på kicks.no! Gjelder ikke julegaveesker, adventskalendere, Smashbox, Elizabeth Arden & La Mer. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder tom kl. 23.59!

Pure Color Envy ShadowPaint 03 Brash Bronze

Pure Color Envy ShadowPaint 03 Brash Bronze

Estée Lauder

Intens til utsøkt: vektløs gelkrembasert farge i ett strøk. Tilpass intensiteten for ulike misunnelsesverdige looks. Bruk den dristig, applikatoren legger igjen et tykt lag av mettet farge.
290 kr
03 Brash Bronze
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pure Color Envy ShadowPaint
p89715118
v89715121
Estée Lauder
NOK
290

Mer Informasjon

Intens til utsøkt: vektløs gelkrembasert farge i ett strøk. Tilpass intensiteten for ulike misunnelsesverdige looks. Bruk den dristig, applikatoren legger igjen et tykt lag av mettet farge. Legger seg jevnt over øyelokket. Kan også duses ut. Den lette teksturen blendes enkelt til en vakkert myk, dempet farge. Uansett hva du velger sitter den hele dagen uten å legge seg i fine linjer, flasse eller gnis utover. Hver farge kommer i den finishen som passer best, fra skimmer til metallisk.
Legges på øyelokket med pensel.
Farge:Kobber
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331