Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Pure Color Envy EyeShadow Palette Currant Desire

Pure Color Envy EyeShadow Palette Currant Desire

Estée Lauder

Øyenskyggepalett med fem farger. Hver palett inneholder sofistikerte nøytrale farger med forskjellige finisher fra matt til skimrende.
525 kr
Currant Desire
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pure Color Envy EyeShadow Palette
p934092
v44936359
Estée Lauder
NOK
525

Omtaler

Alena Feshchanka | 19-02-2017
Hei! Jeg kan regne disse øyeskyggene aller beste av de som jeg hadde før. De passer godr for ikke så ung kvinne som jeg er. De inneholder farge1.-Pearl jeg bruker som highligter i oppa kinnbeina, under øyebrynene og i indre øyekrok(dette åpner blikket). Øyeskygger bruker jeg som øyeliner enten i tørr form for en dus strek eller blandet med ansiktvann for å få en mer fargesterk strek. Følg mi råd og du kommet til å være glad i Estee Lauder!! Lykke til

Mer Informasjon

Øyenskyggepalett med fem farger. Hver palett inneholder sofistikerte nøytrale farger med forskjellige finisher fra matt til skimrende.
Hver palett inneholder en påføringsveiledning for enkel påføring samt spesialdesignede applikatorer til både tørr og våt påføring.
Vår mest moderne kompakte øyeskygge i en luksuriøs marineblå emballasje med speil som åpnes og lukkes med et magnetisk klikk. Advanced True Vision™ Teknologi med formende pigmenter gir en ny fargedimension for de mest intensive fargene i bare ett strøk. Skyggene glir lett på og blandes lett med huden. Fargene holder hele dagen -10 timers holdbarhet som tørre og 12 timers holdbarhet som våte. Motvirker at øyeskyggen legger seg i folder. Oftalmologisk-testet
Legges på øyelokket med pensel.
Hudtype:Fet
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331