Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Naked Basics
ONLY AT KICKS

Naked Basics

Urban Decay

Urban Decay har laddat den multifunktionella MATTE-paletten med sex naturliga färger som alla kvinnor behöver i sin makeuparsenal.
275 kr

Omtaler

Silje | 11-03-2018
Perfekt til hverdagssminken eller å ha med seg når en reiser, elsker dette palettet + det går aldri tom!
Victoria | 14-03-2017
Perfekt lite hverdags-palett med nøytrale fine matte farger og en shimmer. Myk og lett i konsistens, godt pigmenterte og superlett å blende ut.
Dagny Nesse | 18-02-2017
Den perfekte basic øyenskyggen å ha med seg i sminkevesken osv, som ikkje gjør stort av seg. Fargen, strukturen og pakken er on point!

Mer Informasjon

Urban Decay har laddat den multifunktionella MATTE-paletten med sex naturliga färger som alla kvinnor behöver i sin makeuparsenal. Paletten innehåller allt du behöver för att skapa en mjuk och neutral ögonmakeup med en matt finish - inklusive fyra exklusiva färger.
Färgerna innehåller mer pigment än traditionella matta ögonskuggor och glider lätt över huden med en lyxigt silkesmjuk känsla. Den innehåller även en semimatt färg, Venus, som har en diskret satinfinish perfekt för att ljusa upp och skapa dimension.
Paletten är liten med ögonskuggorna på insidan har den allt som behövs. Färgerna innehåller Pigment Infusion System™, den patentskyddade blandningen ingredienser som gör ögonskuggorna perfekta för att tona ut med en sammetslen konsistens, intensiv färg och fantastisk hållbarhet.
Venus (offwhite med semi-matt finish), Foxy (krämigt gulgrå med matt finish), Walk of Shame (ljus nude med matt finish), Naked2 (gråbrun med matt finish), Faint (dämpat brun med matt finish) och Crave (djupt mörkbrunsvart med matt finish).
Farge:Multi
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331