Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
ONLY AT KICKS

Superhero™ Mascara Black

IT Cosmetics

Gi vippene dine SUPERHERO-krefter med bare ett strøk med Superhero Elastic Stretch Volumizing Mascara!
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

M | 21-01-2019
Denne er kanonbra ved de første påføringene, som nevnt i en tidligere omtale her nede, men etter noen dagers bruk ble den klumpete og litt tacky. Bortsett fra det gir den lange, fyldige øyevipper, og er en bra mascara.
Mari | 17-12-2018
Råbra! Denne kjøper jeg på ny når denne er tom. Helt fantastisk mascara. Gir masse lengde og volum, og du får falsk vippe effekt! Helt sykt:) digger denne:)
Anne | 04-12-2018
Kjøpte denne etter å ha sett den testet av Jeffery Star og den så veldig bra ut ved de første påføringene. Men etter kort synes jeg den ble veldig klumpete. Det kommer mye maskara på børsten og mye må fjernes før påføring for å få den looken jeg ønsker. Men om du liker en kraftigere maskara er den bra. Sitter veldig godt på, nesten vanskelig å fjerne med vanlig sminke fjerner også en for vannfast maskara.

Mer Informasjon

Gi vippene dine SUPERHERO-krefter med bare ett strøk med Superhero Elastic Stretch Volumizing Mascara! Denne revolusjonerende maskaraen er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og er tilsatt Elastic Stretch Technology, for å gjøre vippene dine synlig lengre og bredere, samtidig som vippene blir omsluttet i en volumgivende, forlengende, pleiende svart kappe. Pleiende ingredienser og Super Black-pigment kombinert med Lash-Changing Power Brush samarbeider for å dekke alle vippehår fra rot til tupp, mens vippene blir løftet og skilt fra hverandre, for å gi inntrykk av tykkere vipper. Denne ekstra byggbare maskaraen tar vippene dine til neste nivå og gir deg muligheten til ytterligere volum og lengde ved å påføre flere lag. Du kan klare alt, og nå kan maskaraen din det samme.
Start innerst ved røttene, og med sikksakk bevegelser jobb deg utover. Påfør flere lag for en mer dramatatisk resultat.
Volum:9 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331