Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Lash Sensational Mascara Waterproof Waterproof Black

Lash Sensational Mascara Waterproof Waterproof Black

Maybelline

Volummascara som gir sensasjonelt volum og sprer vippene dine ut som en vifte. Den revolusjonerende vifteformede børsten har 6 forskjellige typer børstetagger.
149 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Emilie | 26-04-2019
Et veldig godt alternativ til de mer dyrere alternativene!
Siri | 04-03-2017
Prøvd veldig mange mascaraer, high-end og budsjett, og savner denne. En absolutt favoritt som er enkel å påføre samt gir et fint resultat uten masse klumper. Drysser ikke, holder vippene buet hele dagen og er virkelig å anbefale!
s2412 | 23-02-2017
Utrolig bra maskara. Elsker denne. Gjør vippene mine lange og fyldige. Varer hele dagen, og slår mange dyre maskaraer. Har alltid endt opp med å komme tilbake til denne. En favoritt hos meg, og jeg vil anbefale den på det sterkeste.

Mer Informasjon

Volummascara som gir sensasjonelt volum og sprer vippene dine ut som en vifte.
Den revolusjonerende vifteformede børsten har 6 forskjellige typer børstetagger. De innerste børstetaggene kommer til og fremhever hver vippe. De ytterste børstetaggene sprer vippene ut som en vifte.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331