Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Pro Longwear Waterproof Brow Set Toasted Blonde
Pro Longwear Waterproof Brow Set Toasted Blonde

Pro Longwear Waterproof Brow Set Toasted Blonde

MAC

Glatt! Glir på. Gir øyenbrynene glans, stil, perfekt form og wow-faktor. En gelé som børstes på. Former og glatter brynene til en naturlig og myk form.
165 kr
Toasted Blonde
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Darya | 11-04-2019
Dette produktet er en av de verste jeg har prøvd. Bryn hårene holder seg ikke nede i det hele tatt. Det føles mer ut som om du tar på serum enn gel. Jeg hadde ikke annbefalt dette til noen.
Maja | 23-02-2019
Får ikke øyenbryn til å legge seg inn til huden, men spretter ut igjen, ikke fornøyd.
Ina | 30-10-2018
Anbefales på det sterkeste!

Mer Informasjon

Glatt! Glir på. Gir øyenbrynene glans, stil, perfekt form og wow-faktor. En gelé som børstes på. Former og glatter brynene til en naturlig og myk form. Fås i flere forskjellige nyanser og ufarget. Den kan brukes alene eller over Eye Brows for en fin, naturlig look. Kan også brukes på vipper og annet ansiktshår.
Hudtype:Tørr
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331