Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Brow Blade Eyebrow pencil Neutral Nana
Brow Blade Eyebrow pencil Neutral Nana
Brow Blade Eyebrow pencil Neutral Nana
Brow Blade Eyebrow pencil Neutral Nana
ONLY AT KICKS

Brow Blade Eyebrow pencil Neutral Nana

Urban Decay

Brow Blade gir perfekt definerte bryn uten samme langvarige effekt som microblading.
250 kr
Neutral Nana
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brow Blade Eyebrow pencil
p90718079
v90718081
Urban Decay
NOK
250

Omtaler

M | 13-05-2019
Tusj siden av brynspennen gjør det lettere å definere småhår etter at en har farget inn brynet med den andre enden. Ser veldig naturlig ut. Har selv lyse bryn og farger store deler av brynet
Mira | 25-04-2019
For første gang noensinne har jeg opplevd så dårlig vare fra Urban decay. Jeg er utrolig skuffa over hvor dårlig denne er. Ink-pen siden kommer ikke engang ordentlig på og blyanten er så tørr og utrolig vanskelig å jobbe med! Bortkasta penger! Skal klage på min i butikk for dette var bortkasta penger!

Mer Informasjon

Brow Blade gir perfekt definerte bryn uten samme langvarige effekt som microblading. Tuppen på børsten som følger med den revolusjonerende blekkfargede formelen gir nøyaktige, hårlignende streker, mens den kremete, vannfaste blyanten fyller inn områder med lite hår. Det er den ultimate midlertidige løsninger for profesjonelle faux øyenbryn.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331