Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Wide Contour Brush
Kampanje 25%

Wide Contour Brush

KICKS Beauty

Den ultimate børsten for konturering eller bronzing med pudderprodukter. Den store, brede formen er perfekt for skulptering langs kinnbena, pannen og kjeven.
126,75 kr
169 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Wide Contour Brush
p90156955
v90156956
KICKS Beauty
NOK
126.75

Omtaler

Solveig | 23-06-2019
Denne er seriøst helt ubrukelig. Ikke verdt å kjøpe. Den lager kjempe harde linjer, veldig vanskelig å jobbe med. Hårene er ikke god kvalitet. Helt uenig i det kicks skriver om at dette er den ultimate børsten for contouring. Prøvde lenge å få den til å funke, men det blir ikke noe fint resultat. Ser ut som ma har tegnet en strek på kinnet, vanskelig å blende å lage myke linjer.

Mer Informasjon

Den ultimate børsten for konturering eller bronzing med pudderprodukter. Den store, brede formen er perfekt for skulptering langs kinnbena, pannen og kjeven. De tettpakkede, myke hårene egner seg for både nybegynnere og eksperter, siden de ikke etterlater noen skarpe linjer. Men børsten er designet så en mer tydelig kontur kan etableres. Perfekt for presset og løst pudder, bronzingpudder, flytende- og kremprodukter. Laget av syntetiske hår.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331