Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Limited Edition Festival Collection Powder Brush
Limited Edition Festival Collection Powder Brush

Limited Edition Festival Collection Powder Brush

KICKS Beauty

Denne myke kosten av ekstra høy kvalitet er utviklet for å ta opp den rette mengden pudder for å gi en jevn og naturlig finish. Kan med fordel brukes til både presset og løst pudder.
179 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Limited Edition Festival Collection Powder Brush
p90511022
v90511023
KICKS Beauty
NOK
179

Omtaler

Solveig | 23-06-2019
Utrolig god og allsidig kost. Kan brukes til blush/pudder og bronzer. Kosten har myke hår og er veldig lett å jobbe med. Veldig enkelt å få et godt resultat. Eneste jeg vil si er at den ikke tar opp så mye produkt som jeg kunne ønsket. Man må ta kosten nedi blushen flere ganger ellers ser man ikke noe forskjell. Har man en sterk pigmentert blusa ville jeg absolutt anbefalt denne!

Mer Informasjon

Denne myke kosten av ekstra høy kvalitet er utviklet for å ta opp den rette mengden pudder for å gi en jevn og naturlig finish. Kan med fordel brukes til både presset og løst pudder. Laget av syntetiske hår.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331