Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Havana Camila Cabello Lip Dew Gloss 1 Camila
Havana Camila Cabello Lip Dew Gloss 1 Camila
SALG 50%

Havana Camila Cabello Lip Dew Gloss 1 Camila

Loreal

Superglansfull lip gloss beriket med E-vitamin. Vår første produktserie skapt i samarbeid med sangerinnen Camila Cabello.
59,50 kr
119 kr
1 Camila
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ellen | 17-01-2019
Føles ikke ut som en klissete gloss på leppene, men nesten litt som en vanlig lipbalm. Akkurat nok pigment til å gi leppene en boost som får deg til å se freshere ut. Har en litt uventet (men sykt deilig!) duft. Anbefales veldig om du har lyst på en low-key gloss!

Mer Informasjon

Superglansfull lip gloss beriket med E-vitamin. Vår første produktserie skapt i samarbeid med sangerinnen Camila Cabello. Havana Camila Cabello-kolleksjonen er inspirert av naturlig skjønnhet og fargene i Havana. Camila elsker å bruke nude nyanser sammen med fremhevede flørtende øyne. Det gir en fantastisk glød og får henne til å føle seg naturlig vakker. Kolleksjonen hennes inneholder solkyssede bronzers og øyenskygger til perfekte beachy looks, samt leppeprodukter som får leppene til å se duggfriske og skinnende ut.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331