Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Clear Lipglass
Clear Lipglass
Clear Lipglass
Clear Lipglass

Clear Lipglass

MAC

En unik lipgloss som gir en glassaktig finish eller diskré skimmer. Brukes alene, over lipliner eller over leppestift. Clear Lipglass gir en glans som varer.
185 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Clear Lipglass
p388543ff
v21916952
MAC
NOK
185

Omtaler

Caroline Åsgård | 16-10-2016
Denne har jeg brukt mye oppå mange lip looks! Jeg liker at leppene mine føles fuktige, og mange leppestifter er ikke det, så da har jeg puttet denne oppå så jeg ikke ødelegger fargen. Den er bittelitt klissete, men ikke noe som har plaget meg.

Mer Informasjon

En unik lipgloss som gir en glassaktig finish eller diskré skimmer. Brukes alene, over lipliner eller over leppestift. Clear Lipglass gir en glans som varer. Den inneholder jojobaolje som mykner og pleier leppene. Det holder med en liten dråpe av dette høykonsentrerte produktet for at leppene skal glinse. Fås i en praktisk tube, men kan også påføres med leppepensel. Clear Lipglass kan også blandes med andre produkter, f.eks. Pigments, og kan påføres på andre deler av kroppen, bortsett fra rundt øynene, for å lage interessante skimmereffekter.
Påføres på leppene med applikatoren. Påfør lipglass i senter av leppene for et fyldigere uttrykk. Påfør over Lipstick for en glansfull effekt med intens farge.
Volum:15 ml
Hudtype:Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331