Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Lipstick 14 Suzuran Nude
The Lipstick 14 Suzuran Nude

The Lipstick 14 Suzuran Nude

Sensai

SENSAI THE LIPSTICK gjenspeiler i høyeste grad egenskapene til Koishimaru Silk, som uttrykker alle nyanser av lys, farge og tekstur.
525 kr
14 Suzuran Nude
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Lipstick
p90549041
v90549043
Sensai
NOK
525

Omtaler

Hege | 02-04-2019
Ble ganske skuffet. Opplevde at jeg allerede etter en snau time måtte føre på et nytt strøk. Synes ikke den tilfører fukt nok, og kjennes litt tørr ut på leppene. Er ikke verdt prisen på noen måte.

Mer Informasjon

SENSAI THE LIPSTICK gjenspeiler i høyeste grad egenskapene til Koishimaru Silk, som uttrykker alle nyanser av lys, farge og tekstur. Den luksuriøse sammensetningen av Silky Lustrous Powder i anti-ageing-produktet gir silkemyke og fyldige lepper med dyp farge og perfekt glans. Kombinasjonen av Lip Care Complex og SENSAIs signaturingrediens Koishimaru Silk gir leppene fuktighet i dybden og reduserer dannelsen av fine linjer, samtidig som det matcher din look.
Leppestiften påføres direkte eller med den anbefalte leppestiftpenselen SENSAI Lip Brush. Hvis du ønsker mer definerte lepper, bruker du Lip Pencil rundt leppekonturene først.
Volum:3.5 ml
Farge:Beige
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331