Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Rougé Volupté Shine N°42 Baume Midi Minuit
Rougé Volupté Shine N°42 Baume Midi Minuit
Rougé Volupté Shine N°42 Baume Midi Minuit
Rougé Volupté Shine N°42 Baume Midi Minuit

Rougé Volupté Shine N°42 Baume Midi Minuit

Yves Saint Laurent

Den dypt fuktighetsgivende teksturen er laget med 60 % oljer og smelter umiddelbart inn i leppene og etterlater en eksplosjon av farge, umiddelbar fukt og behagelige lepper hele dagen.
340 kr
N°42 Baume Midi Minuit
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Victoria | 09-04-2019
Elsker denne! Glossy, pigmentert og fuktighetsgivende. Forpakningen er fantastisk. 50 Fuschia Stiletto er den perfekte vårfargen!
Bente | 27-01-2019
Ble anbefalt denne av en kundeveilder på kicks,og takk for det sier jeg. Nyyydelig konsistens og akkurat passe farge "pay off" for meg som ikke bruker "leppestift" til vanlig. Har kjøpte 3 andre farger etter det,og alle er like fantastiske. Kan anbefales❤
Nisa | 23-05-2018
Har i flere farger av denne, men kan gå lett av. Spørs litt hvilken farge en bruker. En trenger ikke ekstra gloss over for den holder leppene fuktige hele påføringen. En leppestift med gloss altså.

Mer Informasjon

Den dypt fuktighetsgivende teksturen er laget med 60 % oljer og smelter umiddelbart inn i leppene og etterlater en eksplosjon av farge, umiddelbar fukt og behagelige lepper hele dagen. Etter fire uker fremstår leppene sunnere og mer næret. Seks oljer for seks fordeler: fuktighet, glans, komfort, smeltende, lyshet og glatthet. Med YSLs velkjente mangoduft er disse leppestiftene gode nok til å spise.
Farge:Gjennomsiktig
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331