Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Rougé Volupté Shine N°42 Baume Midi Minuit
Rougé Volupté Shine N°42 Baume Midi Minuit

Rougé Volupté Shine N°42 Baume Midi Minuit

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine - ge efter för frestelsen av färg, en sensorisk upplevelse av extrem komfort och glans!
335 kr
N°42 Baume Midi Minuit

Omtaler

Nisa | 23-05-2018
Har i flere farger av denne, men kan gå lett av. Spørs litt hvilken farge en bruker. En trenger ikke ekstra gloss over for den holder leppene fuktige hele påføringen. En leppestift med gloss altså.
Magdelena | 06-03-2018
Elsker dette produktet fra YSL. Gir mye fukt, og en naturlig farge på leppene. Er nok ikke det leppeproduktet som varer lengst på leppene.
Gine | 04-03-2018
Dette produktet gir leppe en myk og fuktig finish, samtidig som den har en naturlig og vakker farge! Produktet er drøy i bruk, og varer lenge! Deilig produkt i en elegant innpakning! For den som ønsker å unne seg litt hverdagsluksus!

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine - ge efter för frestelsen av färg, en sensorisk upplevelse av extrem komfort och glans! Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine blandar oemotståndliga starka färger och vårdande egenskaper. Det har ett återfuktande och mjukgörande stift som ger ett glansigt resultat.
Farge:Gjennomsiktig
Finish:Dewy
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331